LOGISTICĂ

Sediu: Sediul administrativ al companiei noastre se află în Bistrița, str. Lucian Blaga nr. 24, jud. Bistrița-Năsăud. Este unul dintre cele mai moderne sedii de firmă din domeniul FMCG existent în județul Bistrița-Năsăud, asigurând facilități excelente pentru desfășurarea în cele mai bune condiții a activității de distribuție.

Depozite:Localizare, suprafață, mod de proprietate:
1) Bistrița, str. L. Blaga nr. 22-24 – 3200 mp (în proprietate)
2) Bistrița, str. Calea Moldovei nr. 17 – 5500 mp (în proprietate)
3) Teaca, str. G. Cosbuc nr. 140 – 200 mp (în proprietate)

Parc auto: În ultimul an de activitate, ca urmare a rezultatelor financiare excelente, parcul de transport al firmei noastre a fost înnoit prin achiziția, din resurse proprii, a unor mijloace de transport moderne, prezentându-se acum astfel:

Autoturisme 16
Autoutilitare 1-3,5 t 3
Autoutilitare 3,5 - 5 t 3
Autocamioane 5-10 t 9
Autocamioane 10-16 t 3
Autotractor cu remorcă 22 t 5
Motostivuitoare Linde 4
   

Dotări:Sediul administrativ, precum și fiecare depozit al firmei sunt dotate cu tehnică de calcul de cea mai nouă generație, conexiune la Internet și soluții de comunicație fixă și/sau mobilă.
În ceea ce privește soluția informatică adoptată, printr-o investiție majoră realizată în anul 2005, a fost implementat sistemul B-ORG – HERMES, un sistem dezvoltat de liderul de piață în domeniu - Transart - ce integrează toate activitățile de gestiune și contabilitate cu cele de vânzări și distribuție. Acest sistem este utilizat de cele mai importante companii din România: Interbrands, Elita, Inbev, etc. și oferă în timp real cele mai importante informații privind piața, astfel încat pe baza acestora pot fi adoptate rapid cele mai bune decizii.